ny vecka, nya beky...

En vecka med elever och så trött redan. Känns som jag ligger efter redan!  Högar med läxor som ska kollas, och som jag hade tänkt hinna med i helgen. Elevfrågor som ska skrivas in i planeringen (LPP om människokroppen). Nya läxor som ska delas ut imorgon...

 

Nya blanketter som ska fyllas i till expeditionen. Den senaste är verkligen kommunens straff till oss lärare. Men jag tänker vägra! Så långt det går. Det här är inte skolutveckling. Det är läraravveckling! Nån sa att det börjar ca 35 studenter på olika lärosäten i Sverige denna höst som vill bli mattelärare. Lycka till med rekryteringen när väggen är nådd...

 

Kuratorsträff och planeringimorgon inför Tom-Tit på onsdag. Borta till sent då. När ska jag komma ikapp? Visst ja. Undervisningen som alltid tvingas att komma i andra hand. Det här höjer inte måluppfyllelsen!

 

Men det är väl jag som är dålig på att prioritera, gissar jag.

Jag söker stöd. Men var hittar jag det?

 

Lärarjobbet har verkligen två sidor...

//Sveneric

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln