whiskyklubb

Jaha, så var jag sekreterare i 'Makarna Uhrs Whiskyklubb' i Gammelstilla. En stödförening till GSW ett whiskydestilleri i vardande, trots bilden på min förstasida. Mitt whiskyintresse har vuxit och det står ganska många flaskor här hemma.

 

Det närmaste eventet i kalendern är en whiskyprovning med Bosse 'Bildoktorn' Andersson i just Gammelstilla. Fyra sorter ska provas och bedömas. Jag ser fram emot att höra hur många ord somströmmar ut från Bilsdoktorns välsmorda och beskrivande tunga.

 

Men sekreterare är jag endast fram till ordinarie årsmöte. Sen återgår jag till whiskysamlare igen.

Men hur som helst blir det att lära känna ett antal nya ansikten igen. Det är alltid kul.

 

Ta väl hand om mig.

Jag kan vara rätt snäll

//Sveneric

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln