svårt läge nu!

Det är så mycket jag skulle vilja skriva om nu. Det händer så mycket, både positivt och negativt, i mitt yrkesliv just nu. Men samtidigt så känner jag mig bakbunden eftersom jag har fokuserat mer på att få in elever till min hemsida, och förstås min blogg. Men det kanske är bra träning att lära sig att hålla tyst. Men det känns himla jobbigt. Om några veckor så hoppas jag på att kunna ta bladet från munnen igen. Morr!

//Sveneric

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln