Snart slut?

Så har ett datum kommit fram till ett jobbyte. Kanske slutar jag redan fredag vecka 43. Men då är jag ju i England på språkresa. Så då slutar jag ju iså fall fredag vecka 42. Men det är ju redan nästa vecka! OJ, så glad Maja, Alice oc dom ska bli då! Nåja ingen ewrsättare från 1938 iaf ;-) (men kul att såna söker också).

Nu ligger det faktiskt i rektorns händer.

 

Jag kommer att sakna många och det finns de som kommer att sakna mig. Det som känns lite bittert, i sammanhanget, är att jag tror att jag skulle kunna uträtta mycket mer här, men jag vet att jag inte passar in längre. Ett miljöombyte är dock alltid bra. Jag kommer att fortsätta att utvecklas

Fortsättning följer ;-)

//Sveneric

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln