Framme i West End, Southamptom

Framme i Southampton. Ingen enkel väg och hon körde INTE långsamt heller. Ska köpa ett busskort för veckan. Det ska tydligen gå att ta en genväg genom nån park och mellan några hus och ... Vi får se.

Snart ska vi hämta min rumskamrat. En kvinna från Österrike. SÅ här strax innan så undrar man ju om hon är trevlig, snygg, ung... men framförallt om hon har bra lokalsinne. Jag tror liksom att österrikiskor har det... Eller?

Mattelärarn gjorde ett litet misstag också. Alltså jag! Jag ville ta ut lite pund i Sverige. Men det var en språklärare som tycket att jag var dum. Det kan man göra på Heatrow... Med ett leende, kom det från honom. Sagt och gjort. Jag är ju ingen globetrotter. Men det är ju han.

Jag har en granne som gjorde ungefär samma misstag. Så här gick det till. Jag behövde ca 500 kr. SÅ jag kan ju börja med att ta ut 50 pund (ca 550 kronor). Stoppar in kortet och trycker på 500. Hoppas det räcker hela veckan. Men jag ska ju leta efter ett plommonstop ;-) Undrar vad det kostar?

Hon är en fotbollstok. Kanske blir det en match på lördag?

Undrar Om det finns nån pub i närheten?
//Sveneric

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln