söndag i ...

Stonehenge var, var märkligt. När vi kom dit i vår dubbeldäckare så var det redan fjorton bussar där på parkeringen. Och en JÄKLA massa bilar. Det förtog liksom helheten. Jag var laddad, nyfiken OCH blåögd, som vanligt... Trodde inte många var som jag men det kanske är så att jag är som alla andra. Kanske hade vi femtio meter kvar och visst fick jag några fina bilder, men förhoppningarna grusades lite. Och inte fick jag den där highlanderblixten heller...

 

 

Sen Salisbury, det äldre. Där var det en jäkla massa småstenar och en torr vallgrav. En katedral *Gäääsps* och sen första puben. Där inhandlades mina två första 'pints'.

 

 

Lite ris med nån färdig-kina-burk på, toppad med lite kyckling. Inte mycket mat eller dryck.

Däremot så mötte vi en grupp lärare som också är här på kurs. Och som vi ska ha kursen med. Och som vi alltså träffar resten av veckan. Där fanns även två norskor från Bergen.

 

 

Steven tror jag är samordnare för hela arrangemanget. Men var bussarna går ifrån. Det vet han då inte...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln