To Salisbury and Stonehenge

Idag Stonehenge och Salisbury. Salisbury har den högsta mängden pubar per innevånare i hela England. Och jag gissar att det berättigar till en bra placering i världen också. Åtminstone så slår de då Sandviken med hästlängder.

Sedan Stonehenge. Tyvärr får man inte klappa... Det sa Moira (min värdinna) i alla fall. Gissar att Conny vill veta mer om Österrikiskan. Men tänker hålla honom på halster ett tag till. Kanske ska jag göra som Anette och lägga in ett fot och ni får gissa vem hon är? Trevlig i alla fall. Och MYCKET bättre än jag på Engelska. Men undervisar man så ska man väl vara det.

Har inte träffat de andra än. Två från Rumänien, en från Tyskland (Robbans rumskamrat) en från Portugal och en från vårt grannland i öster, Estland.

Moira promenerade oss igår så att vi ska hitta till busshållplatsen. Mycket 'kringelikrokar' här... Ett villaområde en halvtimme utanför Southampton. Fyra minuter(!) promenad till 'My local'. Men hann ju inte igår. Ska bli ett nöje.

Strax dags för frukost och sedan en promenad mot busshållplatsen och buss nummer åtta. 8.45 går vi. Verena och jag.
Tschüs, bis denn
//Sveneric

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln