Första skoldagen

Första kursdagen var seg. En dryg timmes introduktion. Drygt två timmars föreläsning om mångkulturalism, rundvandring i gamla stan. Sedan fika hos borgmästarn. Kul att han tog sig tid. Varför har inte vi nån borgmästare? Vi kanske inte har nåt sånt stort halsband?

Guiden som höll i rundvandringen var grymt bra, däremot. Vi var in i en fler hundra år gammal vinkällare, som hade använts som skyddsrum under andra världskriget. OCH som han själv hade suttit i som barn (kan ju han bara säga förstås).

Två biljetter bärgade till Southampton hemma mot Middlesborough på lördag. Fick Robban med mig. Jag la ut pengar till honom. Jag har ju en slant uttagen, liksom.

Ikväll är det dags för en liten pubrunda. Vi ska på karaokebar. Heter tydligen 'Talking Heads'. Känns bekant men ändå inte. De kan tydligen heta vad som helst...

Sköt om er där hemma
Hoppas första dagen var bra, utan mig L på Söder
//Sveneric

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln