Lugn tisdag igen

Ikväll är det teater. Hela gänget gick dit. Utom en. Han gick helt ensam mot shoppingens oanade möjligheter. Fann några saker till mig själv, har ju inte så mycket i den vägen. Söker nåt till Vilgot. Men det ska vara nåt speciellt.

 

 

Idag ringde telefonen. Det var ytterligare en annan kommun som ville intervjua mig. Det ska bli skoj. Har ju inte börjat i Hofors än, men tyvärr skrivit på...

 

 

Snart kommer säkert lite eftertänksamma tankar också. Jag hade det ju bra på Söder. Undrar varför jag slutade då, egentligen? Det var ju inte eleverna. De trivdes jag bra med. Kollegor likaså (ja de flesta iaf. Kan ju inte passa ihop med alla). Arbetslagen blev mycket knöligt ihopsatta. Utifrån att eleverna skulle slippa byta så många lärare. Bra tanke, men vad händer om inte lärare passar ihop då? Om inte lärare tänker lika? Blir det bättre för eleverna då? Skulle inte tro det.

 

 

Men att nån bestämmer att det ska vara arbetslag, sen inte på något sätt gör en utvärdering på skolan för att kolla vad lärarna tycker. Det känns lite märkligt hanterat... Det var ett stort misstag.

 

 

Även om man har ett bra och tydligt mål tillsammans så måste man veta var man är nånstans just nu. Annars kan man ju inte veta i vilken riktning man ska gå för att nå målet? Eller?
//Sveneric

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln