det är billigt...

Det är i alla fall ganska billigt här. Nu när pundet är billigt så kan vi svenskar känna oss hyfsat välbeställda. Köpte tre slipsar för 5 pund igår. Nu när pundet står i dryga tian så blir det ju bara knappt 60 spänn... Jagar fortfarande nåt till Vilgot också. Hittade en drickbar ale för 1.66/pint. En Guinness 3.30... Lite guldkant på tillvaron liksom.

Just nu sitter jag på ett café i Southampton. Har ständig kontakt med en kollega via SMS, eller hur ska jag definiera personen? Jobbar ju fortfarande åt den kommunen. Börjar ju inte förrän måndag i Hofors. Hoppas att den kontakten fortsätter...

Hur som helst så är det ju en vän...

Hur går det för er i 7D då? Visst var jag snäll som hjälpte er träffa nya lärare? Det kommer att bli riktigt bra det där. Ni får prata av er lite när jag kommer tillbaka med matteproven till er under vecka 45.

Jag smet iväg från den sista timmen på kursen idag ;-). Jag gillar inte att jobba med prepositioner, eller vad det nu hette och det kräver väl inte hon heller. Men en smula anpassning kunde ju vara på sin plats. Jag anpassar så bra jag kan. Ibland gör jag det genom att smyga ut. Hon förväntar sig inte så mycket av mig, tror jag. Men jag måste medge. Hon är både riktigt duktig, tydlig och bra. I Bristol var kursen uppdelad i en för engelsklärare och en för matte/NO-dito. Det känns som den här staden inte riktigt kommer upp i den nivån.

Träffade Robban och tog en Pint innan bussen nummer tre hem (det blev taxi igen). Det blev en tidig kväll ikväll också. Och det var inte mitt fel;-)

Vi (R och jag) trivs bra med de två forna Ö-tyskorna och de två norskorna från Bergen. Kul gäng. Men idag var de trötta. Så vi sparkar igång dom i morgon eftermiddag igen.

Jag har börjat hitta här på stan iaf. Hade mycket hjälp av Verena (min österrikiska rumskamrat) första dagarna. Även engelskan kommer lättare ur min mun. Olyckligt att jag är så tyst och försynt av mig.

Måste också hitta en strategi för att slå tillbaka på ett fint sätt. Klurar så mycket jag orkar ;-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln