Ny dag, nya pronomen

Egentligen har jag det ganska bra. Varje kväll efter en hård dag på skolan så står maten framme på bordet. Varje morgon frukosten, likaså. Sen får man en lunchlåda med lite mat i att ta med till skolan.

Och allt detta för 17 pund per dag (som betalas ut till henne av den lokala kursarrangören).

 

 

Ja, och visst ja. Jag får ju låna ett litet rum av henne också. En knarrig säng och tillhörande toalett och det minsta badkar jag sett.

 

 

Till frukost serveras en tallrik gröt, ett glas juice, två toast, två sorters marmelad och en stor kopp kaffe. Men nu har jag bara tandborstningen kvar, en 10 minuters promenad till bussen, 40 minuters bussresa. Sen är det dags att ta tag i lite olika pronomen igen. Nån gång borde jag ju lära mig vad det är. Har ju hårdpluggat in dessa vid ca 10 tillfällen vid olika prov under min skolgång. Men det fastnar aldrig! Men skam den som ger sig. Jag kan också vara rätt envis. Inte som min fru och mina barn, men ändå...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln