snart hemma

Näst sista dagen. Jag har haft trevliga dagar och fått prata mycket engelska. Inte så många nya ord i mitt vokabulär, men mycket uppfräschning av gamla. En jättebra lärare i Katie Jones, har lyft den här veckan.

En stor pojkdröm har gått i uppfyllelse i Stonehenge, men lika stor besvikelse i känslan runt dessa stenblock. Men eftersom så många tydligen har samma dröm som jag, så blev det liksom en krock. Jag hade önskat att få vara ensam där i två timmar med kamera, stativ, och en fantastisk soluppgång...Steven var en mystisk person som dök upp ibland och försvann lika snabbt. Han var kurssamordnare och lämnade mycket övrigt att önska. De delar som han själv var ansvarig för blev inte riktigt som förväntade.

Men idag går en annan dröm i uppfyllelse. Jag ska på en fotbollsmatch här i Southampton. The Saints (Southampton) leder ligan och ska möta Middlesborough hemma på St. Marys Arena. Tyvärr så är det inte högsta divisionen, men andra. Hoppas att stämningen kommer att vara hög (brukar ju vara det i England med deras fotbollstokiga publik) Ett pubbesök före och kanske efter matchen. Sen hem och packa. Bussen går 9.45 imorgon förmiddag. Hemma i niotiden imorgon kväll. Sen nytt jobb på måndag morgon.
//Sveneric

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln