Snart hemresedag, suck...

Det värsta med att åka bort är att åka hem. Det finns inte nåt värre än just när väskan är packad och man ska till att åka och veta att nu är jag hemma om arton timmar, eller nåt. Om det är nån gång jag önskar att jag kunde trolla så är det just nå. Ett knäpp med fingrarna och så är man hemma. Det vore nåt det! När man åker bort så finns det nåt att se fram emot. Nåt skoj som ska göras och det gör resan lite roligare. Men missuppfatta inte nu att jag inte skulle vilja åka hem! Jag längtar hem nu.

 

 

 

Som om denna känsla inte var nog så är det just denna morgondag, denna hemresedag som vi får tillbaka det utlånade timmen från i våras. Vi går ju till vintertid nu. Så just denna tråkiga hemresedag har fått en timme extra att våndas. I vanliga fall så gillar jag att få tillbaka timmen. Det dygnet brukar faktiskt kännas lite längre. Men imorgon så kommer det att kännas mycket längre.

 

 

 

Det är faktiskt av just den här anledningen som jag förmodligen aldrig kommer att ta mig till Thailand, USA eller Australien. Hemresan skulle döda mig! Jag skulle gå under. Hemresa ni morgon tar ca tolv timmar totalt. Det är ca nio mer än vad jag klarar av... Hoppas vi ses. Efter imorgon också.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln