till N1an

Jaha, Nettan. Här kommer en rapport...
Känslan att ta i dörrhandtaget (trycket på snickarspråk) var obeskrivlig. Trycket sitter på dörren hemma i Långängarna. Känslan infann sig ganska precis vid 21.00 på söndagskvällen. Sen fick Styggan sig en puss på kinden och så var allt som vanligt igen. Alltså som vanligt bra, så där som det bara kan vara i Långängarna. Gött!

Nattsömnen var god trots att jag skulle påbörja min nya anställning redan på morgonen efter. Min första känsla av skolan på måndagsmorgonen var att det känns lugnt och tryggt. Först träffade jag kvinnan som jag har gemensamt barnbarn med. Sen mannen som 'lurade' över mig, sen rektorn och så var allt som vanligt igen.

Kvinnan som jag ska efterträda känns trevlig och bra. Nästan så där att det är synd att det är hon som ska flytta. Jag tror att vi OCKSÅ skulle vara ett bra team. Nästan som du och jag, Nettan. Men jag har ju inte träffat några elever än. De har ju lov!

Jag känner mig utvilad efter veckan i England. Pigg och kry! Men OJ så mycket jag har att göra! Jag har inte avslutat Söderskolan än (ett matteprov i sjuan, några prov som ska betygssättas i åttan, omdömen i biologi i 8an samt både matte och NO i sjuan) SAMT att sätta mig in i mina nya klasser!

Två dagars lov. Det blir nog inget av med det...

Men jag saknar dig, min kära mentorkompis. Men du vet ju varför jag drog! Jag kan ju inte jobba under de där förhållandena.
//Sveneric

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln