bra vecka

Idag kom beskedet jag väntat på. Jag skrev tidigare i veckan i min facebookprofil att jag tyckte att veckan var kanon. Så kommer detta besked och kryddar veckan ytterligare! Min äldsta dotter har fått nytt jobb. Lantmäteriverket blir hennes nya arbetsgivare. Min yngsta sålde sin lägenhet efter att den har varit ute på blocket i några veckor. Jag gissar att det är skönt att vara skuldfri igen...

 

Jag ska på en anställningsintervju på onsdag så att anställningen är tryggad även efter min korta era i Hofors. Tyvärr är tjänsten jag sökt bara på 70% så vi får väl se om det är något för mig och om rektorn där är lika bra på att hitta lösningar som min RIKTIGA chef är. Skolan är bra och jag tror att jag skulle passa bra in i miljön där. Dessutom bara undervisning i matte, kemi och biologi.

 

Just nu är jag och min lillebror på väg till Göteborg för att hämta ut våra nummerlappar till Göteborgsvarvet i morgon. Just nu känns inte tanken så lockande. Träningen har inte varit den bästa. Jag kom igång bra i vintras och var uppe i joggingturer, eller lufsningrundor, på 13 – 14 kilometer. Sen kom förkylningarna och ställde till det. Jag har iaf hållit igång med mina badmintonkvällar två gånger i veckan hela vintern och inte missat många. Så grunden finns nog. Men jag är nöjd med alla tider under tre timmar i morgon.

 

Men nu till kronan på veckan. Den största anledningen till att jag började i Hofors är borta! Tack för det. Nu kan jag faktiskt överväga en återkomst till Söder. Om dom vill ha tillbaka mig. En liten oro finns i att klimatet där har svalnat av. Vid mitt senaste besök där blev rätt kyligt! Men man kommer ju aldrig att trivas med ALLA kollegor. Kom inte och säg att jag inte varnade för detta till min skolledning... Jag tog tom ett personligt samtal med dom om detta. Rykte går fort att riva men långsamt att bygga upp igen.

 

Jag tror fortfarande att jag gör ett bra jobb. Kanske är det en del i MIN narcissistiska läggning. Men jag vet ju i alla fall om den. I alla fall oftast.

 

Ha det gött mina vänner. Imorgon kväll smuttar jag på en whisky för MINST 100 kr/cl på Samma krog som förra året. Då ska jag njuta av veckan till fullo. Tack för den här veckan
//Sveneric

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln