Göteborgsvaret

Göteborgsvarvet igår. Jag jublade inombords när jag passerade skylten 'här dras repet 17.55' och där jag plockades av förra året. Jag fick ju iår då se en bro till och avenyn. Min taktik i år var att inte ta ett löpsteg före två kilometer och att bara springa i utförsbackarna. Den taktiken höll jag och funkade ganska bra. Mitt mål var också att 'allt under tre timmar i sluttid var ok' efter vinterns och vårens många uteblivna träningspass.

 

Jag hade jämn tid till ca 15 kilometer. Ca 40 minuter per fem kilometer fram till 15 km. Det var där som Göta älvsbron skulle passeras. Strax där efter så upptäckte jag att Avenyn erbjöd en lång, lång uppförsbacke. Nånstans där tog låren slut. Sen blev jag omsprungen av många, många piggare ben än mina. Alltså flåset är det inte några större fel på. Men låren pallar inte. Jag gissar att min tyngd och utebliven styrketräning är största boven. Eller kanske för få mil efter vägarna...

 

Jag vaknar idag md tunga lår, en rejäl blåsa under vänster fots trampdyna, blodblåsa på höger lilltå, samt en rejäl blånagel på höger stortå. Men jag har en medalj som bevis för genomförd prestation. Jag är nöjd, men jag tror inte att jag tänker prova detta igen. Men bra jobbat, Sveneric. Jag är jättenöjd.

//Sveneric

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln