övertyga mig då! ;-)

Ni är ju för skojiga ni 8-E-are! Trodde ju inte ens att ni skulle minnas mig! Jag känner mig lite velig. Samtidigt som jag är lite sugen på att komma tillbaka till Söder i höst så är jag ju sugen att prova på nån annan skola. Men vill ju liksom gå vidare. Speciellt när man blivit så här gammal.

 

Men jag är ju förstås glad att att ni (jag vet ju inte vem/vilka det är) skriver sånt där och vet heller inte om det är flera som tycker lika. Jag vet ju inte om de andra lärarna vill ha mig tillbaka, jo tre av dem har sagt så. Men de är ju inte lika viktiga som ni elever är. Vi får väl se om det är nån mer som stämmer in i kören här!

 

Men om det blir så då måste 8E bjuda tillbaka på tårta förstås... Lovar ni det? Men 8E, de hade ju jag inte ens! 8F och 7E bara. Nu måste jag tänka... Men ni vet vilka som måste bjuda mig på tårta iaf...

//Sveneric

.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln