äntligen...

Jag vet att det är många som inte tror mig nu. Men det är med stor glädje jag idag återvänder till Söderskolan. Sommarlovet har varit perfekt ur min synvinkel. Visst har det regnat för mycket. Men temperaturen har varit bra och jag har fått mycket gjort med hammare och skruvdragare. Jag nådde mitt mål när sängen var på plats ca kl 18.30 igår. Hela golvet är dock inte på plats utan det återstår ca 7 kvadratmeter av de nästan 20 nya dito. Jag hade kanske beror det på att jag fick uppdraget att sätta ca 7kvm klickgolv på en vägg. Jag kommer nog aldrig att bli nån riktig vän av dessa klickgolv. Men de är ju billiga och snygga. Inte enkla att lägga

 

 

Idag ska jag då äntligen få träffa Anette, Petra, Staffan, Conny och alla de andra igen. Nåt nytt ansikte finns det säkert också. Vi ska väl under denna vecka göra av med 40 av våra 104 fortbildningstimmar som är oss givna enligt avtal. Nån fortbildning i nån större utsträckning kommer det väl inte att bli. Eller inte av den kvalitet som jag skulle önska. Jag ska visst få lära mig twitter, dropbox och kanske att blogga. Eller jag vet inte.

 

 

Sen lite av alla de långbänkar som jag har tidigare erfarenheter av. Nån storsamling i aulan kommer det väl att bli. Men framförallt så ska väl en ny rektor presentera sig. Här har jag faktiskt stora förhoppningar. Eller kanske rättare sagt önskan om ett riktigt, riktigt proffs. Vita tummar!

 

 

Hur som helst. Det positiva kommer att överväga dagen. Sen får vi se hur resten av veckan blir. Det är ju mest upp till mig själv hur veckan blir. Vilken profil jag ska ta. Inte riktigt bestämt det än ;-) En sak är dock säker. Jag kommer att fortsätta att tjata på dig Conny. Jag tror du har saknat det. Ibland iaf. Vill du ha ett SMS varje morgon klockan 5.30 igen? Idag är det 93 år sedan som Leksands IF bildades. Det ska vi fira.
Välkommen du vackra, trevliga dag. Den 13 augusti 2012!
//Sveneric

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln