Skolstart snart?

OK. Två veckor kvar innan jag börjar jobba. Ska bli skönt! Det finns alltid en längtan dit i slutet av lovet. Min personlighet behöver arbeta för att må bra, även om jag behöver vila också. Och just vila har jag fått nog av nu! Förlåt att jag tjatar om det.  Men jag ser fram emot att byta skola! Jag behöver ruskas om lite och se livet ur lite nya perspektiv ibland. Mitt personliga rekord är nu tio år. Alltså tio år på samma arbetsplats! Det tidigare lydde på fem år. Alltså här snackar vi hästlängder!

En arbetsplats behöver nog bestå av både de som stannar och de som rör på sig för att vara ett bra ställe att jobba på. Jag trodde att jag skulle tillhöra den senare hälften men blir osäker i skrivande stund.

Så kära, blivande elever. Använd de sista tre veckorna på sommarlovet väl. Snart ger vi järnet tillsammans och jag ser fram emot det!
//Sveneric

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Eriksson » Till beslut...:  ”Men Sven-Eric, vi vet inte vad som passar, sånt visar sig, jag tycker synd om de..”

  • Svenerig » mitt älskade jobb:  ”Tacksam för alla tips. Inte minst ditt, Sofia. Men jag är nöjd med min dag när j..”

  • Sofia » mitt älskade jobb:  ”Jag förstår dig. Vet du vad jag tycker? Sök dig till Kriminalvården. Mja, på rät..”

  • Edward Jensinger » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Nja, jag är nog inte en sådan rektor som nedvärdar vikten av mig själv. Jag vet ..”

  • Sveneric » Bloggsvar till Edvard Jesninger:  ”Jag anser att rektorer gärna vill nedvärdera in roll i skolan. Men att vara ansv..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln