Om mig

Personen 'Sveneric'

Jag arbetar inte som lärare. Jag är lärare! Jag tog min examen från Högskolan i Gävle till jul 1999. De första åren fanns jag i Norrlands sydligaste skola. Min matte-.no-, teknikkompetens mot de senare åren har nu även gett mig ett så kallat lärarleg för år 3 till 9.

 

Jag varit tio år på Söderskolan i Sandviken men flyttade under hösten 2013 till Jernvallsskolan i samma kommun. Efter en mycket kort period i Gävle kommun är jag nu tillbaka i Sandviken. Nu Murgårdsskolan där jag själv hade min egen högstadietid. 

 

Under vecka 44 2011 till sommaren 2012 fanns jag på Björkhagsskolan i Hofors. En liten trevlig gymnasieskola där jag undervisade i Kemi, matematik och naturkunskap. En skön avstickare där jag fick repetera mycket av mina kunskaper och lära känna många nya människor.

 

Tidigare så har jag funnits inom snickaryrket, vaktmästeri, grävmaskineri och faktiskt några år som bonde också. Men bara i månskenet.

 

Jag har försstås skaffat mig en traktorgrävare av märket Volvo BM 616 av 'sjuttiotalsmodell'. Den kommer att passa perfekt som gårdstraktor här hemma.

 

i November 2009 fick jag mitt allra första barnbarn, det andra kom under sommaren 2012, nummer tre pluttadeuti januari 2013 och den fjärde i november 2015.  Samtliga pojkar Jag gissar att de kommer att ta lite tid också.

//Sveneric

 

 

Familjen

Fru Marie

Jobbar vid ABB i Storvik med projekt av olika slag, tror jag. Hon har många års erfarenhet av likströmshärvor.

Dotter Emma

Utbildad mätingenjör vid Högskolan i Gävle. Hon jobbar på lantmäteriet i Gävle.

Dotter Elin

Utbildad gymnasietekniker som jobbar på Sandvik. Hon har även skaffat sig erfarenhet som personlig assistent och har bl.a. jobbat med att underlätta några autistiska människors vardag. Hon gillar design och vit inredning.